Uw maatschappelijk gedreven R&D-partner.

Hoe kunnen we helpen?

Wilt u impact creëren? Heeft u een visie voor het oplossen van de grote uitdagingen van vandaag? Heeft u een aanpak voor een vraagstuk of uitdaging in uw organisatie of in de maatschappij of een idee dat impact kan hebben? Ziet u een marktkans die u wilt oppakken? Heeft u of uw organisatie hulp nodig bij het doen van goed onderzoek en het ontwikkelen van een oplossing? Heeft u hulp nodig bij het implementeren van uw oplossing door deze op de markt te brengen? De Ideefix Foundation is uw partner in het ondernemen van actie als het gaat om het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Ons team kan u helpen met de volgende diensten:

Untitled-13.png
R&D

Van visie naar oplossing. Wij kunnen u helpen bij het uitvoeren van diepgaand onderzoek en het ontwikkelen van een marktgerichte oplossing. 

Untitled-15.png
Implementatie 
processen

We beloven dat u zo impact en resultaten bereikt. We faciliteren het implementatieproces om te waarborgen dat impact wordt bereikt. 

Untitled-5.png
Campagnes

Bewustwording creëren, opvattingen veranderen, voor aandacht zorgen zodat uw oplossing wordt opgemerkt. 

Untitled-1.png
Financiering

Goede ideeën verdienen het om gefinancierd te worden. Zorg dat u de capaciteit heeft om maatschappelijke verandering te realiseren. 

Hoe we visie omzetten in verandering

Untitled-12.png
Uitdaging

Om te zorgen dat visie wordt omgezet in resultaat, zorgen we ervoor dat we duidelijke doelen stellen die inspireren en motiveren en realistisch zijn. 

Aanpak

Wij doen alles om dit voor elkaar te krijgen. Samen bedenken we oplossingen, doen we marktonderzoek, testen we, ontwikkelen we en overwinnen we de zware obstakels op weg naar een effectieve oplossing. 

Untitled-13.png
Untitled-15.png
Implementatie

Samen zorgen we ervoor dat uw oplossing op de markt komt. Dat is de fase waarin echt hard gewerkt moet worden. Met strategische partnerschappen, slimme campagnes en de juiste processen zorgen we ervoor dat maatschappelijke problemen worden opgelost. 

Resultaten

Meten is weten. Daarom zorgen we dat onze impact wordt gemonitord. Met de juiste resultaten, de juiste tractie en de juiste ondersteuning blijven we impact creëren.

Untitled-1.png
 

Contact

En ontdek hoe wij uw organisatie kunnen helpen.

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon

Thanks for submitting!